Рецепт “Тарти з ревенем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 250 г готового листкового тіста
❯ 6 стебел ревеню
❯ 70 г вершкового масла
❯ 100 г цукру
❯ жменя несолоних фісташок
Для крему:
❯ 200 мл молока
❯ 2 жовтки
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 60 г цукру
Крок 1
Для крему у каструлі з товстим дном довести до кипіння молоко, розчинити у ньому ванільний цукор. В окремому посуді розтерти жовтки із цукром до біла. Жовткову масу влити в киплячу молоко і готувати на повільному
вогні 1 хв. Крем охолодити.
Крок 2
Ревень вимити, очистити та нарізати шматочками прибл. 10 см. У сотейнику розтопити вершкове масло, присипати цукром і влити 200 мл води. Рідину довести до кипіння і нагрівати на повільному вогні 10-15 хвилин, щоб дати вільний час Ревінь карамелізується.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Тісто розкотити в тонкий пласт, нарізати прямокутниками 12х8 см, часто наколоти вилкою і випікати 12 хв. На припечені основи викласти крем, розподілити ревінь і випікати вироби ще 10 хв. Готові тарти посипати рубаними фісташками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…