«Діаменю» рецепт “Тефтелі свинячі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
198 ккал
❯ 500 г свинини
❯ 150 г вівсяної крупи
❯ 100 г сиру
❯ цибулина
❯ 1 яйце
❯ 1 ч.л. сушена базиліка
❯ по 2ст. томатної пасти та соєвого соусу
❯ 1 ст. рослинної олії
❯ сіль і перець
Крок 1
М’ясо нарізаю шматочками, пропускаю через м’ясорубку разом із цибулею. Вівсяну крупу варю до напівготовності, даю охолонути, додаю до фаршу. Туди ж відправляю яйце, дрібно натертий сир, сіль, перець та базилік, перемішую.
Крок 2
Ставлю у холодильник на 40 хвилин. Формую невеликі тефтелі, викладаю на деко, змащене олією. Томатну пасту розбавляю водою, додаю соєвий соус, перемішую та заливаю тефтелі.
Крок 3
Запікаю у розігрітій до 200 град. духовці близько години.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…