«Діаменю» рецепт “Тефтелі у томаті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
177 ккал
– 500 г м’ясного фаршу
– 100 г рису
– 2 цибулини
– 2 моркви
– 1-2 зубчики часнику
– 300 г протертої м’якоті томатів
– 200 мл будь-якого бульйону
– 100 мл сметани
– 30 мл рослинної олії
– сіль, перець, лавровий лист на смак
Крок 1
Рис варю до напівготовності. У фарш додаю нарізану цибулину, подрібнений часник, сіль, чорний перець та прянощі, охолоджений рис. Перемішую.
Крок 2
Нарізану цибулину, що залишилася, і натерту моркву обсмажую на маслі, додаю томати та бульйон, солю, перчу та тушу під кришкою. З фаршу скочую кульки та опускаю в киплячий соус. Готую під кришкою на малому вогні 20 хвилин.
Крок 3
Поступово вливаю сметану, не припиняючи помішувати. Додаю лавровий лист і запашний перець горошком, тушу ще 5-7 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…