Рецепт “Тефтелі з рисом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г рубаної свинини
❯ 150 г рису
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Для соусу:
❯ 200 мл кулінарного томатного соусу
❯ сушена суміш прованських трав
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Рис у каструлі залити 300 мл холодної води та варити на повільний вогонь до готовності. Злегка посолити. Готовий рис охолодити. Цибулину очистити, дуже дрібно посікти та підмішати до рубаного м’яса. Додати рис, петрушку, посолити, поперчити та добре перемішати. Вологими руками сформувати з маси круглі вироби розміром з куряче яйцо.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Вироби відсадити у змащену олією форму з бортиками, збризкати маслом та запікати бл. 15хв. Один раз перевернути
Крок 3
У сотейнику томатний соус розвести 200 мл води, довести до кипіння, посолити, поперчити, додати сушені трави
та варити 10 хв. Гарячим соусом залити тефтелі та помістити в духовку ще на 20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…