Рецепт “Тефтелі з рисом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 500 г рубаної свинини
❯ 150 г рису
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Для соусу:
❯ 200 мл кулінарного томатного соусу
❯ сушена суміш прованських трав
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Рис у каструлі залити 300 мл холодної води та варити на повільний вогонь до готовності. Злегка посолити. Готовий рис охолодити. Цибулину очистити, дуже дрібно посікти та підмішати до рубаного м’яса. Додати рис, петрушку, посолити, поперчити та добре перемішати. Вологими руками сформувати з маси круглі вироби розміром з куряче яйцо.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Вироби відсадити у змащену олією форму з бортиками, збризкати маслом та запікати бл. 15хв. Один раз перевернути
Крок 3
У сотейнику томатний соус розвести 200 мл води, довести до кипіння, посолити, поперчити, додати сушені трави
та варити 10 хв. Гарячим соусом залити тефтелі та помістити в духовку ще на 20 хв.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…