Рецепт “Тернова наливка слабоалкогольна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 1 кг ягід терну
❯ 300 мл кип’яченої охолодженої води
❯ 400 г цукру
❯ 1 л горілки
Крок 1
Ягоди вимити, обсушити, перекласти у банку (3 л) і засипати цукром. Банку добре струсити, накрити щільною
серветкою та витримати в освітленому теплому місці 5–7 днів. Щодня струшувати.
Крок 2
Влити в банку воду та горілку, добре збовтати, накрити щільною капроновою кришкою і витримати 2 тижні у темному місці.
Крок 3
Напій процідити в чистий посуд (пляшку) та помістити на зберігання у темне прохолодне місце..
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…