Рецепт “Тертий пиріг з полуничним конфітюром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ
На 6 порцій:
Для конфітюру:
❯ 300 г полуниці
❯ 200 г цукру з пектином
❯ сік 1/2 лимона
Для тесту:
❯ 60 г розм’якшеного вершкового масла
❯ 50 г цукрової пудри
❯ 1 яйце
❯ 20 г меленого мигдалю
❯ 150 г борошна
❯ сіль
Крок 1
Полуницю промити, видалити плодоніжки та нагрівати в сотейнику, поки вона не пустить сік. Всипати цукор, додати
сік лимона та варити 20 хв, регулярно помішуючи. Готовий конфітюр охолодити.
Крок 2
Для тіста масло розм’якшити та збити з цукровою пудрою у пишну масу. Додати яйце і добре перемішати.
Невеликими порціями всипати борошно та мелений мигдаль, додати щіпку солі та вимісити однорідне гладке тісто. Тісто розділити на 2 частини та на 30 хв помістити одну – у холодильник, іншу – у морозильну камеру.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Частина тіста із морозильної камери натерти на великій тертці. Тісто з холодильника
розкотити в тонкий пласт і викласти на вистелений пергаментом лист. Намастити тісто конфітюром, посипати
тертим тестом і випікати 15-18 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…