Рецепт “Тірамісу з апельсиновим лікером” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 8–10 ГОДИН
На 10-12 порцій:
❯ 300 мл дуже міцної теплої кави
❯ 90 мл лікеру Grand Marnier (або апельсинового лікеру)
❯ 45 шт. печива савоярді
❯ 450 г маскарпоне
❯ 60 мл темного рому
❯ 4 яйця
❯ 100 г цукру
❯ 480 мл жирних вершків (збити)
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ какао
❯ шоколад
Крок 1
Для крему білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з 50 г цукру та збити з ромом і маскарпоне, додавши вершки. Білки збити зі щіпкою солі та цукром, що залишився, і ввести у крем.
Крок 2
Печиво просочити каву з лікером і викласти у два шари, чергуючи їх із двома шарами крему. Виріб помістити в холодильник на 2 год. Посипати виріб какао і витримати у холодильнику 6–8 год. Перед подачею посипати тертим шоколадом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…