Рецепт “Тірамісу з апельсиновим лікером” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 810 ГОДИН

Інгредієнти

На 10-12 порцій:
❯ 300 мл дуже міцної теплої кави
❯ 90 мл лікеру Grand Marnier (або апельсинового лікеру)
❯ 45 шт. печива савоярді
❯ 450 г маскарпоне
❯ 60 мл темного рому
❯ 4 яйця
❯ 100 г цукру
❯ 480 мл жирних вершків (збити)
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ какао
❯ шоколад

Покроковий процес приготування тірамісу з лікером

Крок 1

Для крему білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з 50 г цукру та збити з ромом і маскарпоне, додавши вершки. Білки збити зі щіпкою солі та цукром, що залишився, і ввести у крем.

Крок 2

Печиво просочити каву з лікером і викласти у два шари, чергуючи їх із двома шарами крему. Виріб помістити в холодильник на 2 год. Посипати виріб какао і витримати у холодильнику 6–8 год. Перед подачею посипати тертим шоколадом.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Тірамісу з апельсиновим лікером. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago