Рецепт “Тістечка з м’ясом та оливками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6–8 ПОРЦІЙ
Для тесту:
❯ 500 г борошна
❯ 250 мл молока
❯ 5 г сухих пекарських дріжджів
❯ 70 мл рослинної олії
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 10 г солі
❯ 1 жовток
Для начинки:
❯ 350 г відвареної або запеченої яловичини
❯ 70 г зелених оливок
❯ 1 велика цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1/2 ч. л. сушених прованських трав
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Борошно просіяти в глибоку миску, додати цукор, сухі дріжджі та добре перемішати. У теплому молоці розчинити сіль і, вливаючи в суху суміш молоко та рослинна олія, вимісити гладке нелипке тісто. Дати тесту підійти при кімнатній температурі 20 хв.
Крок 2
Для начинки цибулину очистити, дрібно посікти та обсмажити до прозорості на гарячому маслі. Яловичину розтерти вилкою на волокна, додати до цибулі, присипати прованськими травами, посолити та поперчити за смаком та обсмажувати 7 хв. М’ясо з цибулею зняти з вогню та дати охолонути. Оливки крупно нарізати та перемішати з м’ясною начинкою.
Крок 3
Духівку нагріти до 180°С. Тісто розкачати та нарізати кружками діаметром прибл. 15 см. Викласти на тісто начинку та сформувати пиріжки. Вироби перекласти на висланий пергаментом лист, змастити жовтком та випікати 15-20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…