Рецепт “Тістечка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6–8 ПОРЦІЙ
Для тесту:
❯ 450 г борошна
❯ 200 мл води
❯ 5 г сухих пекарських дріжджів
❯ 50 г смальцю
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 10 г солі
❯ 1 яйце
❯ 1 жовток
Для начинки:
❯ 4 середні яблука
❯ 1 велика цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
У глибокій мисці борошно перемішати з цукром та дріжджами, покласти смалець. У теплому молоці розчинити сіль і, вливаючи в суху суміш молоко, вимісити тісто липке. Дати йому підійти за кімнатної температури 20 хв.
Крок 2
Для начинки цибулину очистити, порубати та обсмажити до прозорості на олії. Яблука очистити, нарізати кубиками та готувати з цибулею до м’якості. Додати соєвий соус, сіль та перець за смаком. Начинці дати охолонути.
Крок 3
Духівку нагріти до 180°С. Тісто розкотити і нарізати кружальцями прибл. 15 див. Викласти на тісто начинку, сформувати пиріжки та перекласти їх на лист, висланий пергаментом, змастити жовтком та випікати 15-20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…