Рецепт “Тістечка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6–8 ПОРЦІЙ
Для тесту:
❯ 450 г борошна
❯ 200 мл води
❯ 5 г сухих пекарських дріжджів
❯ 50 г смальцю
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 10 г солі
❯ 1 яйце
❯ 1 жовток
Для начинки:
❯ 4 середні яблука
❯ 1 велика цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
У глибокій мисці борошно перемішати з цукром та дріжджами, покласти смалець. У теплому молоці розчинити сіль і, вливаючи в суху суміш молоко, вимісити тісто липке. Дати йому підійти за кімнатної температури 20 хв.
Крок 2
Для начинки цибулину очистити, порубати та обсмажити до прозорості на олії. Яблука очистити, нарізати кубиками та готувати з цибулею до м’якості. Додати соєвий соус, сіль та перець за смаком. Начинці дати охолонути.
Крок 3
Духівку нагріти до 180°С. Тісто розкотити і нарізати кружальцями прибл. 15 див. Викласти на тісто начинку, сформувати пиріжки та перекласти їх на лист, висланий пергаментом, змастити жовтком та випікати 15-20 хв.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…