«Діаменю» рецепт “Тістечко з сиру та гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
121 ккал
– 3 ст. вівсяних пластівців
– 20 г горіхів
– 100 г + 2 ст. йогурту
– підсолоджувач і ванілін – на смак
– 150 г гарбузового пюре
– 150 г нежирного сиру
– 1 ст. молока
– 10 г желатину
Крок 1
Пластівці та горіхи подрібнюю, додаю 2 ст.л. йогурт і підсолоджувач. Перемішую, викладаю на застелений пергаментом деко рівномірним шаром і прибираю в холодильник
Крок 2
Для суфле желатин замочую в молоці, змішую гарбузове пюре з сиром і йогуртом, що залишився. Додаю ванілін та підсолоджувач.
Крок 3
Молоко нагріваю з желатином, чекаю, доки гранули розійдуться. Отриманою рідиною заливаю суміш та перемішую. Виливаю масу на основу та ставлю в холодильник для застигання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…