Рецепт “Томатний суп із кускусом та сочевицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 ГОДИНИ 15 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 700 г помідорів
❯ 1 цибулина
❯ 4 зубки часнику
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ 3 ст. л. оливкової олії
❯ по 100 г червоної сочевиці та кускусу
❯ 1 ч. л. насіння зіри
❯ сіль перець
❯ обсмажений бекон
❯ грінки
❯ зелень
Покроковий процес приготування томатного супу із кускусом
Крок 1
Помідори вимити, на кожному зробити хрестоподібний надріз, закласти в киплячу воду на 30 сек. і очистити від шкірки. Підготовлені помідори подрібнити у блендері. Цибуля, часник та гострий перець очистити та порубати..
Крок 2
У каструлі на гарячій олії обсмажити цибулю, часник та перець до золотистого кольору. Додати помідори, довести
до кипіння та готувати 10 хв. Влити 2,5 л гарячої води, довести до кипіння та варити 5 хв.
Крок 3
Всипати кускус і сочевицю, приправити зірою, довести до кипіння і варити на повільному вогні 15-20 хв.
Посолити та поперчити. Готовий суп розлити по тарілках. У кожну додати трохи граноли з обсмаженим
беконом, грінки та зелень.