«Діаменю» рецепт “Томатний суп з броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
82 ккал
– 400 г броколі
– 2 помідори
– 2-3 картоплини
– 1 морква
– 1 цибулина
– 1 ст. вершкового масла
– пучок (2-3 гілочки) петрушки
– сіль на смак
– 1,2 л води
Крок 1
Моркву та картоплю очищаю та мою. Нарізаю дрібними кубиками. Цибулю очищаю і нарізаю четвертинками каблучок. Броколі розбираю на суцвіття.
Крок 2
Один помідор очищаю від шкірки. Нарізаю його четвертинками. Другий помідор натираю на великій тертці, шкірку викидаю. Розігріваю сковороду, розтоплю вершкове масло.
Крок 3
Обсмажую цибулю на середньому вогні до прозорості 3-4 хвилини. У каструлі кип’ячу воду. У окріп викладаю цибулю, картоплю та моркву. Варю 10 хвилин. Додаю броколі та варю ще 5-7 хвилин. Наприкінці варіння додаю помідори. Варю ще 5 хвилин. Солю і всипаю рубану зелень
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…