Перші страви

Томатний суп з пастернаком та квасолею

Рецепт “Томатний суп з пастернаком та квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

СУП ЧИ РАГУ?
Жарти убік, ці густі наваристі супи справді можуть зіграти роль рагу, потрібно лише трішки зменшити кількість рідини у рецепті. Спробуємо догодити всім і одразу!

46 порцій, 1 година

Інгредієнти

– 3–4 товсті свинячі ковбаски для смаження
– 1 ст. л. рослинної олії
– 1 цибулина
– 2 черешки селери
– 1 лавровий лист
– 3 корені пастернаку
– 400 г помідорів у власному соку
– 600 мл курячого бульйону
– Листочки з 1 гілочки чебрецю
– 400 г білої (або білої та червоної) консервованої квасолі
– Петрушка
– Тертий пармезан
– Сіль
– Перець

Покроковий процес приготування томатного супу з пастернаком

Крок 1

Ковбаски часто наколоти тонкою голкою та обсмажити в глибокому сотейнику на олії до золотистого кольору. Шумівкою перекласти ковбаски в інший посуд, остудити та нарізати товстими гуртками.

Крок 2

Цибулину очистити та дрібно нарізати. Пастернак очистити, вимити, обсушити та нарізати скибочками. Селеру вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Помідори у власному соку протерти через сито та видалити шкірку.

Крок 3

У сотейнику на жирі з-під ковбасок обсмажувати цибулю і селеру, часто перемішуючи, прибл. 10 хв. Покласти лавровий лист, трохи посолити. Закласти пастернак і, перемішуючи, обсмажувати 2-3 хв. Додати помідори у власному соку, влити бульйон, покласти листя чебрецю, обсмажені ковбаски та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою прибл. 30 хв.

Крок 4

З консервованої квасолі злити рідина. Петрушка промити, перебрати, обсушити і дрібно порубати.

Крок 5

Закласти в суп обидва види квасолі, довести до кипіння та готувати 5 хв. Суп посолити та поперчити до свого смаку, додати рубану петрушку та тертий пармезан. Подати гарячим.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп з пастернаком та квасолею. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

9 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

9 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago