«Діаменю» рецепт “Томатто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
121 ккал

Інгредієнти

– 0,7 л домашнього томатного соку
– свинячі ребра
– макарони – на смак
– 1 морква
– плавлений сир
– 2 цибулини
– мелений чорний перець
– сіль та зелень – на смак

Покроковий процес приготування томатто

Крок 1

Ребра заливаю 2 л води, варю близько години.

Крок 2

Обсмажую подрібнені моркву та цибулю, додаю в готовий бульйон, туди ж вливаю томатний сік. Солю, перчу, доводжу до кипіння

Крок 3

Всипаю макарони та нарізаний кубиками сирок. Варю до готовності макаронів. В кінці додаю подрібнену зелень.

Зазначені значення Хлібних Одиницьє орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатто. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago