«Діаменю» рецепт “Томати з гірчичкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
45 ккал
– 5 середніх помідорів
– 2 ст. цукру
– 1 ч. л. солі
– 2 ст. яблучного оцту (9%)
– 3 ст. їдальні гірчиці
– по пучку зелені кропу та петрушки
– 2 зубки часнику
Крок 1
Подрібнюю часник. Готую маринад: змішую цукор, сіль, яблучний оцет, столову гірчицю та часник. Помідори нарізаю кружальцями. Усі інгредієнти для маринаду змішую у мисці.
Крок 2
На дно скляної банки викладаю шар нарізаних томатів. Поливаю невеликою кількістю маринаду (роблю це за допомогою столової ложки). Таким чином викладаю всі помідори шар за шаром, поливаючи маринадом.
Крок 3
Закриваю банку кришкою та ставлю в холодильник. На наступний день гостра помідорна закуска готова.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…