«Діаменю» рецепт “Торт із вівсянки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,6 ХО
198 ккал
– 4 ст. вівсяних висівок або вівсяної крупи
– 4 яйця
– 2 ст. та 150 г натурального йогурту
– 200 г знежиреного сиру
– замінник цукру
– сіль
– ванілін та горіхи – на смак
Крок 1
Вівсяні висівки чи крупу змалюю на борошно. З’єдную це борошно, яйця, 2 ст.л. йогурту, замінник цукру, сіль та ванілін. Ретельно замішую тісто
Крок 2
У вафельниці для тонких вафель випікаю коржі для торта. Для крему сир змішую з йогуртом, що залишився, і замінником цукру. Збиваю у блендері до однорідності.
Крок 3
Коржі викладаю один на одного, промазуючи сирним кремом. Торт, що вийшов, посипаю подрібненими горіхами
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…