«Діаменю» рецепт “Торт із вівсянки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
2,6 ХО
198 ккал

Інгредієнти

– 4 ст. вівсяних висівок або вівсяної крупи
– 4 яйця
– 2 ст. та 150 г натурального йогурту
– 200 г знежиреного сиру
– замінник цукру
– сіль
– ванілін та горіхи – на смак

Покрокове приготування торту із вівсянки

Крок 1

Вівсяні висівки чи крупу змалюю на борошно. З’єдную це борошно, яйця, 2 ст.л. йогурту, замінник цукру, сіль та ванілін. Ретельно замішую тісто

Крок 2

У вафельниці для тонких вафель випікаю коржі для торта. Для крему сир змішую з йогуртом, що залишився, і замінником цукру. Збиваю у блендері до однорідності.

Крок 3

Коржі викладаю один на одного, промазуючи сирним кремом. Торт, що вийшов, посипаю подрібненими горіхами

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Торт із вівсянки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago