«Діаменю» рецепт “Торт із вівсяного печива” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
3,2 ХО
245 ккал
– 150 г знежиреного сиру
– 150 мл молока
– 200 г вівсяного печива (на стевії)
– порошок стевії – на смак
– ванілін – на кінчику ножа
– цедра половини лимона
Крок 1
Сир протираю через сито. Всипаю порошок стевії та ретельно перемішую. Поділяю на дві рівні частини. В одну частину додаю ванілін, а в іншу – лимонну цедру. Печиво замочую в молоці на 3 хвилини.
Крок 2
Викладаю один шар на плоску страву. Злегка розминаю качалкою і змащую сирним кремом. Потім знову шар печива і таке інше. Бувай інгредієнти не закінчаться.
Крок 3
Якщо хочете зробити торт вище, то збільште кількість інгредієнтів удвічі. Готовий торт ставлю в холодильник на годину. Перед подачею на стіл прикрашаю ягодами та фруктами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…