Рецепт “Торт Карпатка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 6 ПОРЦІЙ:
Для тесту:
❯ 150 г борошна
❯ 100 мл води
❯ 100 мл молока
❯ 80 г вершкового масла
❯ 4 яйця
❯ 1/2 ч.л. солі
Для крему:
❯ 600 мл молока
❯ 1 стручок ванілі
❯ 160 г цукру
❯ 500 г кукурудзяного крохмалю
❯ 200 г вершкового масла

Покроковий процес приготування торту Карпатка

Крок 1

Для тесту воду та молоко нагріти у глибокій каструлі, додати сіль, покласти вершкове масло та дати йому повністю розтопитись.

Крок 2

Всипати в один захід борошно та готувати, інтенсивно перемішуючи, поки тісто не почне відставати від дна та стінок посуду.

Крок 3

Каструлю зняти з вогню, тісто перекласти в інший посуд і дати йому трохи охолонути. Вбити у тісто по одному яйця, добре перемішуючи після кожного.

Крок 4

Духовку нагріти до 180 °. Тісто розділити на 2 рівні частини та спекти два коржі. Дати коржам охолонути на кондитерській решітці.

Крок 5

Приготувати крем. Молоко влити у глибоку стійку каструлю. Стручок ванілі розламати вздовж навпіл і вискребити
у молоко. Помішуючи, всипати в молоко цукор, додати кукурудзяний крохмаль і дуже добре перемішати. На середньому вогні, постійно помішуючи, довести молоко до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати, рідше
помішуючи, поки маса не почне густіти.

Крок 6

Вершкове масло нарізати кубиками та розм’якшити. Крем зняти з вогню, дати йому трохи охолонути та додати масло. Крем з олією збити у пишну масу.

Крок 7

Зібрати торт, проклавши коржі товстим шаром крему. Готовому торту дати настоятися. Посипати цукровою пудрою.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Торт Карпатка. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago