Рецепт “Торт “Крокембуш”” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
2 години, У 1 порції: 430 ккал
НА 8 ПОРЦІЙ
Для тесту:
– 180 г вершкового масла
– 200 г борошна
– щіпка солі
– 6 яєць.
Для крему:
– 8 жовтків
– 50 г борошна
– 180 г цукрової пудри
– щіпка ваніліну
– 500 мл молока.
Для сиропу:
– 300 г цукрового піску
– кілька крапель лимонного соку
Крок 1
Для тесту довести до кипіння 450 мл води, додати олію та розпустити. Потім при помішуванні всипати борошно із сіллю та варити 3 хв. Зняти з вогню, дати охолонути. По одному додати яйця, після кожного ретельно вимішуючи тісто.
Крок 2
Тісто перекласти в кондитерську мішечок і випустити з нього на лист, вистелений пергаментом, невеликі кульки. Випікати близько 30 хв. при 180°. Профітролі, що вийшло, зняти з листа, дати охолонути.
Крок 3
Для крему жовтки збити із пудрою та ваніліном. Влити 400 мл молока, нагріти водяній бані. Молоко, що залишилося з’єднати з борошном, процідити та влити у яєчну суміш. Варити до загусання. Охолодженим кремом начинити профітролі.
Крок 4
Для сиропу цукор залити 100 мл води та варити до проби на товсту нитку. Влити лимонний сік, перемішати та дати охолонути. Профітролі скласти гіркою, скріплюючи їх сиропом. Зверху полити сиропом, що залишився, і дати застигнути.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…