Рецепт “Тости із сардинами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 131
Білки 12
Жири 7
Вуглеводи 7
– 4 скибочки цільнозернового тостового хліба або звичайний бородинський
– 245 г (1 банка) сардин у власному соку або сайри (у складі тільки риба та сіль)
– 70 г помідор
– 1 ст. сметани 15%
– зелена цибуля, кріп
– 2 яйця курячих
Крок 1
Приготуйте хліб у тостері або підсушіть на сковороді з двох боків.
Крок 2
Відваріть яйця. Змішайте яйця та рибу, розімніть їх вилкою.
Крок 3
Дрібно наріжте помідор.
Крок 4
Додайте до яєць та риби помідор, зелень, сіль, перець та сметану. Перемішайте.
Крок 5
Викладіть суміш на підсмажений тост.
Крок 6
Розріжте тост по діагоналі.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…