Рецепт “Тріска з овочами у сметанному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Філе тріски 700гр
– Цибуля _3шт
– Морква 1 шт
– Сметана 300гр
– Гірчиця 1 ст.л.
– Помідори 2-3 шт
– Сир 150 гр
– Сіль, чорний перець
Покроковий процес приготування тріски з овочами
Крок 1
Нарізаємо цибулю кубиками. Моркву натираємо на великій тертці. Наливаємо на сковороду трохи олії і відправляємо смажити цибулю та моркву. Перемішуємо та смажимо 5-7 хвилин.
Крок 2
Нарізаємо філе тріски порційними шматочками. Поступово викладаємо на жаровню. Додаємо чорного меленого перцю і злегка солимо. Далі викладаємо засмажки рівним шаром.
Крок 3
У 300 г сметани додаємо 1 ст.л. гірчиці і добре перемішуємо. Поступово змащуємо шар зажарки.
Крок 4
Помідор нарізаємо кільцями і викладаємо наступний шар. Солимо і перчимо.
Крок 5
Натираємо сир на велику терку і присипаємо нашу страву. Відправляємо в духовку при 180 градусів на 25-30 хвилин.