Перейти до вмісту
Головна » Тріска з овочами у сметанному соусі

Тріска з овочами у сметанному соусі

    Тріска з овочами у сметанному соусі

    Рецепт “Тріска з овочами у сметанному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Філе тріски 700гр
    – Цибуля _3шт
    – Морква 1 шт
    – Сметана 300гр
    – Гірчиця 1 ст.л.
    – Помідори 2-3 шт
    – Сир 150 гр
    – Сіль, чорний перець

    Покроковий процес приготування тріски з овочами
    Тріска з овочами у сметанному соусі1

    Крок 1

    Нарізаємо цибулю кубиками. Моркву натираємо на великій тертці. Наливаємо на сковороду трохи олії і відправляємо смажити цибулю та моркву. Перемішуємо та смажимо 5-7 хвилин.

    Тріска з овочами у сметанному соусі2

    Крок 2

    Нарізаємо філе тріски порційними шматочками. Поступово викладаємо на жаровню. Додаємо чорного меленого перцю і злегка солимо. Далі викладаємо засмажки рівним шаром.

    Тріска з овочами у сметанному соусі3

    Крок 3

    У 300 г сметани додаємо 1 ст.л. гірчиці і добре перемішуємо. Поступово змащуємо шар зажарки.

    Тріска з овочами у сметанному соусі4

    Крок 4

    Помідор нарізаємо кільцями і викладаємо наступний шар. Солимо і перчимо.

    Тріска з овочами у сметанному соусі5

    Крок 5

    Натираємо сир на велику терку і присипаємо нашу страву. Відправляємо в духовку при 180 градусів на 25-30 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тріска з овочами у сметанному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *