«Діаменю» рецепт “Турецький томатний суп-пюре” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
136 ккал
– 1 зуб. часнику
– 1 цибулина
– 2 ст. оливкової олії
– півлітра курячого бульйону
– 1 ст. томатного соку
– 2 свіжі томати
– пучок петрушки
– 50 г твердого сиру
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Очищаю зубчик часнику, обсмажую в каструлі з товстим дном на оливковій олії, щоб олія ввібрала в себе часниковий аромат.
Крок 2
Часник з олії дістаю. А в каструлю вливаю курячий бульйон, додаю подрібнені томати, зелень петрушки та томатний сік. Солю, перчу та варю на малому вогні близько пів години.
Крок 3
За допомогою занурювального блендера доводжу суп до однорідної. консистенції, знову ставлю на вогонь і даю закипіти. Перед подачею на стіл посипаю твердим натертим сиром, прикрашаю зеленню на смак.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…