«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста грибна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
45 ккал
– 0,5 кг відвареного курячого філе
– 0,5 кг білокачанної капусти
– 300 г печериць
– 1 цибулина
– 2 ст. томатної пасти
– перець, сіль – на смак
Крок 1
Капусту шаткую, цибулину дрібно нарізаю і тушу на сковороді з додаванням олії. Овочі повинні стати м’якими та злегка золотистими. Окремо обсмажую на сковороді із додаванням олії нарізані гриби.
Крок 2
Відварене куряче м’ясо нарізаю кубиками, додаю капусту та гриби, все ретельно перемішую. Додаю томатну пасту, сіль та прянощі та ще тушу під закритою кришкою 10-12 хвилин, періодично перемішуючи.
Крок 3
Викладаю на блюдо і подаю до столу, посипавши свіжою рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…