«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста в мультиварці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
48 ккал
❯ 1 кг білокачанної капусти
❯ 0,5 кг нежирного м’яса
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. томатної пасти
❯ 1 ст. оливкової олії
❯ сіль та прянощі – на смак
Крок 1
Капусту нарізаю шматочками. Чашу мультиварки змащу маслом і поміщаю туди капусту. Включаю режим випікання на 30 хвилин. Цибулину дрібно нарізаю.
Крок 2
Не жирне м’ясо також ріжу шматочками. Моркву мою, очищаю і натираю на великій тертці. Все додаю до капусти.
Крок 3
Готую в мультиварці в такому ж режимі ще 30 хвилин. Потім солю, додаю прянощі та томатну пасту. Все ретельно перемішую. І ще тушку близько години. Перед подачею посипаю рубаною зеленню до смаку.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…