«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста в мультиварці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
48 ккал
❯ 1 кг білокачанної капусти
❯ 0,5 кг нежирного м’яса
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 1 ст. томатної пасти
❯ 1 ст. оливкової олії
❯ сіль та прянощі – на смак
Крок 1
Капусту нарізаю шматочками. Чашу мультиварки змащу маслом і поміщаю туди капусту. Включаю режим випікання на 30 хвилин. Цибулину дрібно нарізаю.
Крок 2
Не жирне м’ясо також ріжу шматочками. Моркву мою, очищаю і натираю на великій тертці. Все додаю до капусти.
Крок 3
Готую в мультиварці в такому ж режимі ще 30 хвилин. Потім солю, додаю прянощі та томатну пасту. Все ретельно перемішую. І ще тушку близько години. Перед подачею посипаю рубаною зеленню до смаку.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…