Калорійність

Тушкована капуста з беконом

«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
87 ккал

Інгредієнти

– 400 г капусти
– 2 цибулини
– 250 мл води
– 250 г копчених ковбасок
– 70 г бекону
– лимонний сік
– сіль
– перець – на смак

Покрокове приготування капусти з беконом

Крок 1

Тонкі скибочки бекону обсмажую, знімаю зі сковороди. Обсмажую нарізані кружальцями ковбаски, пасерую подрібнену цибулю.

Крок 2

Капусту шаткую, обдаю окропом у друшляку. Перекладаю в сковороду з цибулею та ковбасками, тушу до готовності, накривши кришкою.

Крок 3

За 5-7 хвилин до готовності приправляю перцем, сіллю, лимонним соком. Готову капусту перемішую зі скибочками бекону та одразу подаю

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста з беконом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago