«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з беконом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
87 ккал
– 400 г капусти
– 2 цибулини
– 250 мл води
– 250 г копчених ковбасок
– 70 г бекону
– лимонний сік
– сіль
– перець – на смак
Крок 1
Тонкі скибочки бекону обсмажую, знімаю зі сковороди. Обсмажую нарізані кружальцями ковбаски, пасерую подрібнену цибулю.
Крок 2
Капусту шаткую, обдаю окропом у друшляку. Перекладаю в сковороду з цибулею та ковбасками, тушу до готовності, накривши кришкою.
Крок 3
За 5-7 хвилин до готовності приправляю перцем, сіллю, лимонним соком. Готову капусту перемішую зі скибочками бекону та одразу подаю
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…