«Діаменю» рецепт “Капуста тушкована з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
61 ккал
– 300 г капусти білокачанної
– 300 г печериць
– 100 г консервованої квасолі
– 1 морква
– цибулина
– 1 ст. томатної пасти
– прянощі
– сіль і перець – на смак
– рослинна олія
Крок 1
Печериці нарізаю. Обсмажую з 2 ст. олії на середньому вогні близько 8 хвилин. Солю. Перекладаю в тарілку. Очищену моркву натираю на тертці. Цибулю нарізаю кубиками.
Крок 2
У сковороду вливаю масло, що залишилося, викладаю овочі. Пасерую 5 хвилин. Капусту шинкую. Додаю до сковороди. Обсмажую, доки капуста не осяде. Додаю томатну пасту, прянощі, сіль та перець.
Крок 3
Вливаю 100 мл води. Тушу під кришкою майже до готовності. Додаю обсмажені печериці та консервовану
квасолю (без рідини) та тушу ще 5 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…