«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з грибами та куркою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
129 ккал
Інгредієнти
– 400 г курячого філе
– 500 г капусти
– 300 г печериць
– цибулина
– 2 ст. томатної пасти
– перець
– сіль
– 2 ст. олії
Покрокове приготування тушкованої капусти з грибами
Крок 1
Цибулю очищаю і нарізаю кубиками, куряче філе мою, опускаю в киплячу воду і варю 25-30 хвилин до готовності.
Крок 2
Обсмажую цибулю на олії до прозорості (2-3 хвилини). Капусту дрібно рубаю ножем. Додаю її до цибулі. Обсмажую на середньому вогні до м’якості
Крок 3
Гриби нарізаю пластинами та обсмажую на великому вогні до золотистого кольору та випарювання рідини. Додаю гриби до сковороди до капусти.
Крок 4
Куряче філе нарізаю довільними шматочками. Додаю куряче філе та томатну пасту в сковороду до цибулі, грибів та капусти. Солю, перчу та тушу 7 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!