«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста з селерою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
102 ккал
– 0,5 кг білокачанної капусти
– 1 велика морква
– 150 г кореня селери
– 2 великі цибулини
– 2 ст. томатної пасти
– 2-3 кислі яблука
– 4 ст. оливкової олії
– сіль, перець, лавровий лист – на смак
Крок 1
Капусту дрібно нарізаю. Моркву та корінь селери очищаю і натираю на великій тертці. Цибулини очищаю і нарізаю півкільцями. Яблука очищаю від шкірки та серцевини. Натираю на великої тертці.
Крок 2
У глибокій сковороді на олії тушу 15 хвилин подрібнені капусту, селера та яблука, солю. Цибулю та моркву пасерую окремо на оливковій олії.
Крок 3
Потім додаю томатну пасту, 0,5 ст.води, сіль та прянощі. Гашу під кришкою 5 хвилин. Викладаю до капусти, перемішую і тушку до готовності близько 20 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…