«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
45 ккал
– 600 г квашеної капусти
– 400 г свинячих ребер
– 1 цибулина
– 1 морква
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Нарізані свинячі ребра обсмажую на мінімальній кількості рослинної олії до рум’яної скоринки. Цибулю пасерую також на олії. Додаю цибулю до м’яса.
Крок 2
Моркву натираю на тертці та відправляю туди ж. Коли вона стане м’якою, викладаю квашену капусту. Тушу на малому вогні 40 хвилин, підливаючи воду.
Крок 3
Солю, перчу. Накриваю кришкою та даю страві настоятись 15 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…