«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
45 ккал

Інгредієнти

– 600 г квашеної капусти
– 400 г свинячих ребер
– 1 цибулина
– 1 морква
– сіль та перець – на смак

Покрокове приготування тушкованої капусти

Крок 1

Нарізані свинячі ребра обсмажую на мінімальній кількості рослинної олії до рум’яної скоринки. Цибулю пасерую також на олії. Додаю цибулю до м’яса.

Крок 2

Моркву натираю на тертці та відправляю туди ж. Коли вона стане м’якою, викладаю квашену капусту. Тушу на малому вогні 40 хвилин, підливаючи воду.

Крок 3

Солю, перчу. Накриваю кришкою та даю страві настоятись 15 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago