«Діаменю» рецепт “Тушкована капуста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,5 ХО
45 ккал

Інгредієнти

– 600 г квашеної капусти
– 400 г свинячих ребер
– 1 цибулина
– 1 морква
– сіль та перець – на смак

Покрокове приготування тушкованої капусти

Крок 1

Нарізані свинячі ребра обсмажую на мінімальній кількості рослинної олії до рум’яної скоринки. Цибулю пасерую також на олії. Додаю цибулю до м’яса.

Крок 2

Моркву натираю на тертці та відправляю туди ж. Коли вона стане м’якою, викладаю квашену капусту. Тушу на малому вогні 40 хвилин, підливаючи воду.

Крок 3

Солю, перчу. Накриваю кришкою та даю страві настоятись 15 хвилин.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована капуста. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

14 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago