«Діаменю» рецепт “Тушкована квасоля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,3 ХО
38 ккал

Інгредієнти

– 400 г стручкової квасолі
– 2 яйця
– 40 г вершкового масла
– 0,5 ст. води
– свіжа зелень, сіль – на смак

Покрокове приготування супу тушкованої квасолі

Крок 1

Квасолю мию і поміщаю в киплячу воду. Варю на малому вогні під кришкою, поки не стане м’якою, приблизно 7-10 хвилин.

Крок 2

Перекладаю у сотейник, додаю вершкове масло та тушу ще близько 5 хвилин. Яйця збиваю зі щіпкою солі та вливаю до квасолі. Часто помішуючи, готую ще 5 хвилин.

Крок 3

Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню (петрушка, кріп, зелена цибуля) на смак.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована квасоля. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago