«Діаменю» рецепт “Тушкована квасоля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
38 ккал
– 400 г стручкової квасолі
– 2 яйця
– 40 г вершкового масла
– 0,5 ст. води
– свіжа зелень, сіль – на смак
Крок 1
Квасолю мию і поміщаю в киплячу воду. Варю на малому вогні під кришкою, поки не стане м’якою, приблизно 7-10 хвилин.
Крок 2
Перекладаю у сотейник, додаю вершкове масло та тушу ще близько 5 хвилин. Яйця збиваю зі щіпкою солі та вливаю до квасолі. Часто помішуючи, готую ще 5 хвилин.
Крок 3
Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню (петрушка, кріп, зелена цибуля) на смак.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…