Калорійність

Тушковане м’ясо з овочами

«Діаменю» рецепт “Тушковане м’ясо з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
189 ккал

Інгредієнти

❯ 400 г м’яса (яловичина, свинина чи курка)
❯ 1 велика цибулина
❯ 2 моркви
❯ 1 болгарський перець
❯ 200 г помідорів
❯ лавровий лист
❯ зелень
❯ сіль та перець – на смак
❯ 1 ст. оливкової олії

Покрокове приготування тушкованого м’яса

Крок 1

На сковороді розігріваю оливкову олію та обсмажую подрібнену цибулю до прозорості. Додаю нарізане м’ясо та обсмажую до золотистого кольору.

Крок 2

Викладаю нарізані моркву, перець та помідори. Солю, перчу, додаю лавровий лист та тушу 30-40 хвилин під закритою кришкою.

Крок 3

Подаю, посипавши рубаною зеленню.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Тушковане м’ясо з овочами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago