«Діаменю» рецепт “Тушковане м’ясо з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
189 ккал
❯ 400 г м’яса (яловичина, свинина чи курка)
❯ 1 велика цибулина
❯ 2 моркви
❯ 1 болгарський перець
❯ 200 г помідорів
❯ лавровий лист
❯ зелень
❯ сіль та перець – на смак
❯ 1 ст. оливкової олії
Крок 1
На сковороді розігріваю оливкову олію та обсмажую подрібнену цибулю до прозорості. Додаю нарізане м’ясо та обсмажую до золотистого кольору.
Крок 2
Викладаю нарізані моркву, перець та помідори. Солю, перчу, додаю лавровий лист та тушу 30-40 хвилин під закритою кришкою.
Крок 3
Подаю, посипавши рубаною зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…