Перейти до вмісту
Головна » Тушкований кролик із чорносливом

Тушкований кролик із чорносливом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тушкований кролик із чорносливом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    ❯ 1 тушка кролика порційними шматочками
    ❯ 4 великі бульби картоплі
    ❯ 12 плодів чорносливу
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 лимон
    ❯ 240 мл білого сухого вина
    ❯ 1 пучок запашних трав
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ 100 мл жирних вершків

    Покроковий процес приготування кролика із чорносливом

    Крок 1

    Залити чорнослив киплячою водою. Цибулину очистити та порубати. Картоплю очистити, вимити, обсушити та нарізати товстими скибочками. Збризкати картоплю соком лимона.

    Крок 2

    У сотейнику на невеликій кількості олії та на сильному вогні обсмажити картоплю до золотистого кольору з усіх боків. Обсмажена картопля за допомогою шумівки перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    Закласти м’ясо та обсмажувати до золотистого кольору. Додати цибулю і готувати, часто перемішуючи, бл. 5 хв.

    Крок 4

    Влити в сотейник вино, покласти пучок запашних трав, додати сіль та перець, зменшити вогонь до мінімуму і готувати м’ясо 20 хв. Додати чорнослив і готувати 10 хв.

    Крок 5

    Викласти в сотейник картопля та готувати під кришкою 10 хв. М’ясо з картоплею та чорносливом перекласти в інший посуд.

    Крок 6

    Пучок запашних трав видалити, соус процідити. Влити в соус вершки, добре прогріти, додати сіль та перець на смак.

    Крок 7

    Кролик з картоплею подати гарячим під соусом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкований кролик із чорносливом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *