Рецепт “Вафлі з батату з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 30 ХВИЛИН

Інгредієнти

На 4 порції:
Для вафель:
❯ 200 г відвареного батату
❯ 125 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача для тіста
❯ 125 мл вершків (від 15%)
❯ 1 ст. л. рафінованої рослинної олії + для обсмажування вафель
❯ сіль
Для грибів:
❯ 200 г печериць
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 1 зубок часнику
❯ 1/2 цибулини
❯ 1/4 ч. л. діжонської гірчиці
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
Для соусу:
❯ 150 мл вершків (33%)
❯ 3 ст. л. маскарпоне
❯ сіль
❯ перець
❯ рубана шніт-цибуля

Покроковий процес приготування вафлів з батату

Крок 1

Гриби очистити, промити, обсушити та нарізати тонкими пластинами. Часник та цибулину очистити та порубати.

Крок 2

На сковороді на гарячому маслі обсмажувати гриби, поки з них не випарується вся волога. Додати цибулю та часник і, перемішуючи, обсмажувати до золотистого кольору грибів. Додати гірчицю та соєвий соус, добре перемішати та прогрівати 5–7 хв.

Крок 3

Для соусу вершки добре охолодити та збити у міцну піну. Додати маскарпоне та повторно збити. Посолити та поперчити до смаку.

Крок 4

Для вафель батат розім’яти у пюре з молоком і маслом, додати борошно з розпушувачем і щіпкою солі та перемішати до отримання однорідного гладкого тіста. Вафельницю змастити невеликим кількістю олії та порційно обсмажити вафлі.

Крок 5

Вафлі подати гарячими з грибним соусом. Посипати рубаним шнитт-цибулею.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з батату з грибами. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago