«Діаменю» рецепт “Вафлі з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
48 ккал
– 1 кабачок
– 2 курячі яйця
– сіль і мелений чорний перець – на смак
– 1,5-2 ст. льняного борошна
Крок 1
Кабачок середнього розміру натираю на великій тертці, трохи солю і віджимаю сік. Яйця ретельно збиваю. Додаю сіль, перець та борошно.
Крок 2
Випікаю у вафельниці по 3-4 хвилини з кожною сторони. Подаю до м’ясних страв. Можна їсти з чаєм або кавою.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…