«Діаменю» рецепт “Вафлі з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
48 ккал

Інгредієнти

– 1 кабачок
– 2 курячі яйця
– сіль і мелений чорний перець – на смак
– 1,5-2 ст. льняного борошна

Покрокове приготування вафель з кабачків

Крок 1

Кабачок середнього розміру натираю на великій тертці, трохи солю і віджимаю сік. Яйця ретельно збиваю. Додаю сіль, перець та борошно.

Крок 2

Випікаю у вафельниці по 3-4 хвилини з кожною сторони. Подаю до м’ясних страв. Можна їсти з чаєм або кавою.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Вафлі з кабачків. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago