Рецепт “Вафлі з сиром та яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН
❯ 250 г борошна
❯ 4 ч. л. розпушувача для тіста
❯ 1⁄2 солі
❯ 2 яйця
❯ 300 мл молока
❯ 2 ст. л. розтопленого вершкового масла
❯ 50 г тертого сиру
Для подачі:
❯ 4 яйця
❯ 1 авокадо
❯ сіль
❯ перець
❯ свіжа зелень на смак
Додатково:
❯ вафельниця або форма для вафель
Крок 1
Для вафель борошно просіяти в глибоку миску, перемішати із сіллю та розпушувачем.
Крок 2
Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки розговорити з молоком, в окремому посуді білки збити у стійку піну.
Крок 3
Вливаючи тонким струмком молочно-жовткову масу до борошняної. суміші, перемішувати до отримання рідкого однорідного тіста. Підмішати в тісто тертий сир і дати тісту відстоятися прибл. 20 хв за кімнатної температури.
Крок 4
Вафельницю нагріти. У тісто підмішати збиті білки та розтоплене вершкове масло, акуратно перемішати. Вливаючи невеликі порції тіста на гарячу вафельницю, випекти вафлі.
Крок 5
Для подачі зварити яйця в мішечок (5 хв з моменту закипання води). Авокадо вимити, обсушити, очистити, видалити кісточку, м’якуш нарізати тонкими скибочками. Вафлі подати теплими, виклавши гіркою. На кожну порцію покласти скибочки авокадо та яйце.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…