Рецепт “Варення з айви з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 2 великі плоди айви
❯ 300 г цукру
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 1/3 ч. л. меленої кориці
Крок 1
Айву вимити, обсушити, серцевини з насінням видалити, м’якуш нарізати часточками.
Крок 2
Підготовлену айву в сотейнику з товстим дном залити водою так, щоб вона її ледве вкривала. Айву довести до кипіння та варити 10 хв. Плоди за допомогою шумівки перекласти в інший посуд.
Крок 3
Відібрати 150 мл води, в якій варилася айва, додати цукор, корицю, довести до кипіння та варити 10 хв.
Крок 4
Викласти в сироп айву та готувати на повільному вогні 15 хв. Додати сік лимона, варити 5 хв. і зняти з вогню. Варення розкласти за підготовленим банкам.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…