Рецепт “Варення з айви з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 2 великі плоди айви
❯ 300 г цукру
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 1/3 ч. л. меленої кориці
Крок 1
Айву вимити, обсушити, серцевини з насінням видалити, м’якуш нарізати часточками.
Крок 2
Підготовлену айву в сотейнику з товстим дном залити водою так, щоб вона її ледве вкривала. Айву довести до кипіння та варити 10 хв. Плоди за допомогою шумівки перекласти в інший посуд.
Крок 3
Відібрати 150 мл води, в якій варилася айва, додати цукор, корицю, довести до кипіння та варити 10 хв.
Крок 4
Викласти в сироп айву та готувати на повільному вогні 15 хв. Додати сік лимона, варити 5 хв. і зняти з вогню. Варення розкласти за підготовленим банкам.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…