«Діаменю» рецепт “Варення з гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
23 ккал
– 0,5 кг гарбуза
– 2 лимони
– кориця – на кінчику ножа
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Гарбуз очищаю і нарізаю невеликими кубиками, викладаю в каструлю з товстим дном. Лимони ошпарюю окропом і натираю разом зі шкіркою на дрібній тертці.
Крок 2
Додаю до каструлі до гарбуза, туди ж всипаю корицю та замінник цукру. Ретельно все перемішую. Залишаю в
прохолодному місці на ніч, щоб гарбуз пустив сік. Потім ставлю каструлю на вогонь і томлю на малому вогні, не допускаючи кипіння.
Крок 3
Гарбуз повинен стати м’якою. Знімаю з вогню, даю охолонути та перекладаю у скляну ємність із кришкою. Цей
десерт зберігається у холодильнику близько тижня.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…