Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Варення з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– 200 г кабачків
– 80 г лимона

Процес приготування варення з кабачків

Крок 1

200 г очищених від шкірки та насіння кабачків нарізати на дрібні кубики. Додати цедру лимона. Очистити лимон (близько 80 г) від білої плівки та порізати на шматочки. Додати цукрозамінник на смак.

Крок 2

Варити 20 хв. Щоб варення не пригоріло, можна додати трохи води. Цю порцію можна з’їсти за день

Сьогодні ми дізналися як приготувати Варення з кабачків. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago