Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Варення з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 200 г кабачків
– 80 г лимона
Крок 1
200 г очищених від шкірки та насіння кабачків нарізати на дрібні кубики. Додати цедру лимона. Очистити лимон (близько 80 г) від білої плівки та порізати на шматочки. Додати цукрозамінник на смак.
Крок 2
Варити 20 хв. Щоб варення не пригоріло, можна додати трохи води. Цю порцію можна з’їсти за день
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…