Рецепт “Вареники з ароматною гречаною кашею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 1 години
– 200 г гречаної крупи
– 1 гілочка чебрецю
– Рослинна олія
– 1 зубок часнику
– 2 цибулини + 1 для подачі
– 1/2 ч. л. цукру
Для тесту:
– 500 г борошна
– 200 мл холодної води
– 1 яйце
– Рослинна олія
– Сіль
Крок 1
Для тесту борошно просіяти в глибоку миску зі щіпкою солі, вбити яйце. Руки змастити невеликою кількістю рослинної олії та, вливаючи тонким струмком воду, вимісити гладке однорідне тісто. Накрити тісто тканинною серветкою і дати йому відстоятись при кімнатній температурі прибл. 20 хв.
Крок 2
Гречану крупу відварити, як описано на пакуванні, додавши неочищений зубок часнику та гілочку чебрецю. З готової каші часник і чебрець видалити. Цибулю очистити, нарізати півкільцями, злегка посолити, присипати цукром та обсмажити на сковороді на невеликому. кількості рослинної олії до золотистого кольору. 3 ст. л. цибулі відкласти для подачі, решту перемішати із гречаною кашею.
Крок 3
Тісто тонко розкотити і нарізати кружальцями діаметром прибл. 8 см. Розкласти начинку по кружках і сформувати вареники, щільно защипуючи краї виробів. Варити в киплячій підсоленій воді прибл. 15 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…