«Діаменю» рецепт “Вареники з чорницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
87 ккал
– 400 г філе індички
– 1 морква
– 3 великі картоплини
– 1 болгарський перець
– 100 г капусти
– 1 цибулина
– 1 томат
– сіль на смак
Крок 1
Яйце розтираю з цукром, додаю сир, висівки та чорницю, ретельно перемішую, формую невеликі кульки.
Крок 2
Опускаю в киплячу підсолену воду на 3 хв.
Крок 3
Перед подачею поливаю ягідним соусом. Для соусу підійдуть будь-які ягоди, перетерті та змішані зі сметаною. За бажання можна додати підсолоджувач.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…