Рецепт “Ватрушки з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 порцій, 40 хвилин
– 1 кг картоплі з крохмалистим м’якушем
– 2 яйця
– 125 мл молока
– Сіль
– Рослинна олія для змащування форми
Для начинки:
– 500 г сиру
– 1 яйце + 1 жовток
– 2 ст. л. сметани
– 2 ст. л. тертого пармезану
– 2 ст. л. рослинної олії
– Перець
– Сіль
Крок 1
Для начинки сир розтерти з яйцем, додати сметану та олію, підмішати тертий пармезан, посолити, поперчити та збити за допомогою міксера в однорідну пишну масу.
Крок 2
Молоко нагріти. Картоплю вимити, очистити та відварити у підсоленій воді до готовності. Відварену картоплю потовкти в гладке пюре, додавши яйця та гаряче молоко.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати деко і змастити його рослинною олією. За допомогою ложки на невеликій відстані один від одного відсадити гірки картопляного пюре.
Крок 4
Ложкою розрівняти гірки у коржики товщиною бл. 2 см і спинкою ложки зробити в них заглиблення центром. У поглиблення кожного коржика покласти начинку.
Крок 5
Жовток розбовтати з 1 ст. л. холодної води та щіпкою солі та за допомогою пензлика змастити вироби. Випікати ватрушки прибл. 25 хв. Подати гарячими.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…