«Діаменю» рецепт “Вегетаріанська солянка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
67 ккал
– 2 л овочевого бульйону
– 400 г квашеної капусти
– 2 солоні огірки
– велика цибулина
– 2-3 ст. рослинної олії
– 2-3 ст. томатної пасти
– 4-5 оливок
– 1-2 ч. л. каперсів
– 2-3 зубчики часнику
– підлога пучка кінзи
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Заливаю капусту окропом на кілька хвилин, потім воду зливаю. У сотейнику з олією тушу капусту на середньому вогні близько 10 хвилин, постійно помішуючи.
Крок 2
Всипаю подрібнену цибулю, тушу 5 хвилин, додаю томатну пасту та рубані огірки. Вливаю бульйон, доводжу до кипіння, варю 10 хвилин.
Крок 3
Каперси промиваю, оливки нарізаю кільцями. Додаю бульйон та варю ще 5 хвилин. Викладаю в суп розчавлений часник та подрібнену кінзу, солю, перчу
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…