Рецепт “Вегетаріанський паштет із сочевицею та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 100 г капелюшків печериць
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубок часнику
❯ 400 г відвареної сочевиці
❯ 140 г ядер волоських горіхів
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ сушений розмарин, чебрець і шавлія
❯ 30 мл коньяку
❯ 1 ч. л. коричневого цукру
❯ Кайенський перець
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулину та часник очистити та порубати, гриби дрібно нарізати. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати цибулю та часник до прозорості цибулі, додати гриби, готувати бл. 8 хв. і зняти з вогню.
Крок 2
Обсмажені гриби з цибулею подрібнити за допомогою блендера, додаючи порціями сочевицю та горіхи.
Крок 3
Масу посолити та поперчити до смаку, додати соєвий. соус, по щіпці сушених трав, цукор та кайєнський перець. Влити коньяк, подрібнити масу до консистенції гладкого однорідного пюре та добре збити. Готовий паштет перекласти в ємність із кришкою, добре охолодити та помістити в холодильник на 1 год. Подати з грінками з білий хліб або крекери.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…