Рецепт “Вегетаріанський паштет із сочевицею та грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 100 г капелюшків печериць
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ 1 цибулина
❯ 1 зубок часнику
❯ 400 г відвареної сочевиці
❯ 140 г ядер волоських горіхів
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 1 ст. л. соєвого соусу
❯ сушений розмарин, чебрець і шавлія
❯ 30 мл коньяку
❯ 1 ч. л. коричневого цукру
❯ Кайенський перець
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулину та часник очистити та порубати, гриби дрібно нарізати. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати цибулю та часник до прозорості цибулі, додати гриби, готувати бл. 8 хв. і зняти з вогню.
Крок 2
Обсмажені гриби з цибулею подрібнити за допомогою блендера, додаючи порціями сочевицю та горіхи.
Крок 3
Масу посолити та поперчити до смаку, додати соєвий. соус, по щіпці сушених трав, цукор та кайєнський перець. Влити коньяк, подрібнити масу до консистенції гладкого однорідного пюре та добре збити. Готовий паштет перекласти в ємність із кришкою, добре охолодити та помістити в холодильник на 1 год. Подати з грінками з білий хліб або крекери.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…