«Діаменю» рецепт “Вегетаріанський суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
26 ккал
– 1 баклажан
– 2 цукіні
– 1 морква
– 1 головка цибулі
– 3-4 стебла селери
– 10 стебел спаржі
– 2 болгарські перці
– 2 ст. томатної пасти
– 2 помідори
– 2 зубчики часнику
– зелень петрушки
– кріп
– паприка
– сіль на смак
Крок 1
Баклажан, морква, цибулину, цукіні нарізаю кубиками. Селеру, спаржу та помідори подрібнюю, зелень дрібно рублю. Викладаю овочі в каструлю, додаю томатну пасту.
Крок 2
Заливаю 2 літри води, накриваю кришкою і варю на малому вогні до готовність близько 30 хвилин. Овочі мають стати м’якими.
Крок 3
Суп солю, додаю прянощі, подрібнений часник та рубану зелень. Знову доводжу до кипіння та одразу знімаю з плити. Даю настоятися
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…