Калорійність

Вершковий суп з куркою та броколі

«Діаменю» рецепт “Вершковий суп з куркою та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,7 ХО
116 ккал

Інгредієнти

❯ 300 г броколі
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 2 картоплини
❯ 1 болгарський перець
❯ 1 л курячого бульйону
❯ 0,5 ст. вершків (10-20%)
❯ сіль, перець

Покрокове приготування вершкового супа

Крок 1

Варю курячий бульйон. До бульйону додаю нарізану кубиком цибулину. Моркву очищаю і натираю на великій тертці, картоплю та перець нарізаю кубиками.

Крок 2

Варю овочі до м’якості. Потім додаю розділену на суцвіття броколі, вливаю вершки. Варю 1-2 хв. після закипання (так зберігаються корисні властивості броколі).

Крок 3

Солю та перчу. За бажанням можна приготувати крем-суп, пробивши його в блендері.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Вершковий суп з куркою та броколі. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

2 місяці ago