«Діаменю» рецепт “Вершковий суп з куркою та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
116 ккал
❯ 300 г броколі
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 2 картоплини
❯ 1 болгарський перець
❯ 1 л курячого бульйону
❯ 0,5 ст. вершків (10-20%)
❯ сіль, перець
Крок 1
Варю курячий бульйон. До бульйону додаю нарізану кубиком цибулину. Моркву очищаю і натираю на великій тертці, картоплю та перець нарізаю кубиками.
Крок 2
Варю овочі до м’якості. Потім додаю розділену на суцвіття броколі, вливаю вершки. Варю 1-2 хв. після закипання (так зберігаються корисні властивості броколі).
Крок 3
Солю та перчу. За бажанням можна приготувати крем-суп, пробивши його в блендері.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…