Рецепт “Відкритий пиріг зі сливами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 450 ккал
НА 8 ПОРЦІЇ
Для тесту:
– 150 г вершкового масла
– 100 г цукрової пудри
– 1 яйце
– 3 ст. лю сметани
– 300 г борошна
– 1 ч. л. розпушувача
– сіль
Для начинки:
– 700 г дрібних злив
– 150 г цукрового піску
– цедра 1 лимона
– 70 г рубаного мигдалю
– 1 жовток
– 1 ст. л. крохмалю
Крок 1
Для тесту м’яке масло збити з цукрової пудрою, додати яйце, сметану та перемішати. Зверху просіяти борошно з розпушувачем і сіллю, замісити тісто. Прибрати у холод на 1 год.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Тісто розкотити та викласти у форму, сформувавши бортики.
Крок 3
Для начинки сливи розрізати на половинки та видалити кісточки. Викласти їх на тісто зрізом вгору. Посипати цукром,
крохмалем, цедрою та мигдалем. Бортики змастити жовтком і випікати близько 40 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…