«Діаменю» рецепт “Вінегрет по-новому” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
130 ккал
– 1 слабосолоний оселедець
– по 2 варені картоплини та буряки
– 2 маринованих огірки
– 3 варені білки
– зелень кропу та цибулі
Для заправки:
– 2 варені жовтки
– 3 ст. рослинної олії
– 1 ст. соку лимона
– 1,5 ст. гірчиці
Крок 1
Філе оселедця нарізаю кубиками. Картопля, буряк і огірки мий, очищаю і також нарізаю кубиками. Курячі яйця очищаю, відокремлюю білки від жовтків і натираю білки на великії тертці. Зелень подрібнюю.
Крок 2
Зелень подрібнюю. Змішую всі інгредієнти. Жовтки розминаю з гірчицею, олією та соком. Заправляю отриманим соусом салат
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…