Рецепт “Вівсяне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 336
Білки 8
Жири 20
Вуглеводи 34
– 150 г або 2 банани
– 100 г волоських горіхів
– 80 г вівсянки дрібної
– 50 г родзинки
– сіль на смак
– кокосова олія для змащування
Крок 1
Замочіть родзинки в окропі.
Крок 2
Банани, вівсянку потрібно перемолоти у блендері. Додати сіль.
Крок 3
Горіхи порубайте, додайте горіхи та родзинки в масу.
Крок 4
Зліпите форму плескатих гуртків і викладіть на лист на пергамент, попередньо змащений кокосовим маслом
Крок 5
Випікайте ~20-30 хвилин в розігрітій духовці при 180°
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…