«Діаменю» рецепт “Вівсяні сирники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
2 ХО
230 ккал

Інгредієнти

– 3-4 ч. л. вівсяних пластівців
– 1 яйце
– 1 ст. нежирного сиру
– 1/3 ч. л. солі
– цукрозамінник (на смак)
– 0,5 ст. оливкової олії

Покрокове приготування вівсяних сирників

Крок 1

Заливаю вівсяні пластівці 0,5 ст. окропу, накриваю кришкою та даю настоятися 5-7 хвилин. Проціджую.

Крок 2

Нежирний сир протираю через сито, додаю одне яйце, сіль, цукрозамінник (я зазвичай використовую стевіозид).

Крок 3

Деко застилаю пергаментним папером і змащую олією. З сирної маси формую сирники. Викладаю на лист і випікаю у духовці, розігрітій до 180 градусів, 35-40 хвилин, до рум’яної скоринки

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Вівсяні сирники. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago