«Діаменю» рецепт “Вівсяний хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
53 ккал
– 4 ст. вівсяного борошна
– 2 ст. вівсяних пластівців
– 2,5 ст. води
– 25 г свіжих дріжджів або 8-10 г сухих
– 2 ч. л. солі
– цукрозамінник – на смак
Крок 1
Дріжджі змішую з цукрозамінником і розчиняю у невеликій кількості теплої води. Додаю решту води та вівсяних пластівців, перемішую і залишаю на 30 хвилин. Всипаю борошно, солю та замішую м’яке тісто.
Крок 2
Ставлю у тепле місце на 1,5 години. Розділяю тісто на 2 частини та формую буханці. Викладаю на лист. Накриваю серветкою та ставлю у тепле місце на 20-30 хвилин. Нагріваю духовку з деком усередині до 200 градусів.
Крок 3
Гострим ножем надрізаю верх тіста та акуратно переношу разом із папером на гаряче деко. Випікаю в духовці близько 30 хвилин
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…